ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Κατόπιν Ραντεβού

Τηλ. 2310 908090 - 6987651351

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ MACO DENTAL CLINIC

To Οδοντιατρείο MACO DENTAL CLINIC”, είναι υπερσύγχρονο και εναρμονίζεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης και παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών. Στελεχώνεται από έμπειρους οδοντιάτρους, εξειδικευμένους σε διαφορετικούς τομείς της Οδοντιατρικής: Της αισθητικής οδοντιατρικής, των οδοντικών εμφυτευμάτων, της χειρουργικής στόματος, της περιοδοντολογίας, της προσθετικής, της παιδοδοντιατρικής και της ορθοδοντικής παιδιών και ενηλίκων, παρέχοντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

Προσφέρει εγγυημένη επιτυχία και μακροβιότητα των εργασιών. Αντιμετωπίζει όλα τα περιστατικά, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας, διότι  βασίζεται στην εξ’ αρχής σωστή σχεδίαση της θεραπείας, στην πιστή υλοποίηση και στη μετέπειτα υποστηρικτική θεραπεία μέσω επανελέγχων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Στόχος της “MACO DENTAL CLINIC” είναι η αντιμετώπιση κάθε ασθενή μέσω εξατομικευμένou σχεδίου θεραπείας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

Το Οδοντιατρείο λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, παρέχοντας  οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εξοπλισμός 

To Οδοντιατρείο “MACO DENTAL CLINIC”, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Αυτό για εσάς σημαίνει:

 • Κατά τον ακτινογραφικό σας έλεγχο, εκτίθεστε στη μικρότερη δυνατή ακτινοβολία.
 • Η σχεδίαση και την τοποθέτηση των οδοντικών σας εμφυτευμάτων και των προσθετικών σας εργασιών γίνεται μέσω καθοδηγούμενης υπολογιστικής τομογραφίας και χρήσης συστήματος cad/cam.Όλα ακολουθούν τα σύγχρονα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα εφαρμογής της οδοντιατρικής επιστήμης.
 • H εξέλιξη της πορείας της θεραπείας σας είναι ορατή και σε εσάς μέσω της λήψης αρχικών, ενδιάμεσων και τελικών ψηφιακών φωτογραφιών.
Εξειδικευμένα μέτρα υγιεινής  
 • Για την υγιεινή του Οδοντιατρείου, διαθέτουμε ένα σύστημα διαχείρισης πολλαπλών δικλείδων ασφαλείας όλων των εργαλείων της κλινικής. Χρησιμοποιούμε αυτόκαυστους κλιβάνους για την αποστείρωση των εργαλείων και των χειρολαβών. Προηγείται η  τοποθέτησή τους σε ειδικά πλυντήρια ιατρικών εργαλείων και συσκευές απολύμανσης με τη χρήση υπερήχων και επαγγελματικών απολυμαντικών υγρών που χρησιμοποιούν όλες οι σύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες. Επίσης, γίνεται χρήση εξεταστικών γαντιών μιας χρήσης,  αποστειρωμένων ποτηριών, σιελαντλιών, βελονών και φυσίγγων αναισθητικών διαλυμάτων, όλα μιας χρήσης, για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων
 • Τοποθέτηση αυτοκόλλητων πλαστικών μιας χρήσεως σε όλα τα σημεία του οδοντιατρικού μηχανήματος από ασθενή σε ασθενή, ώστε τα γάντια του επεμβαίνοντος ιατρού να παραμένουν αποστειρωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας
 • Απολύμανση όλου του εξοπλισμού του ιατρείου (οδοντιατρικά μηχανήματα, σωληνώσεις, πάγκοι εργασίας) καθώς και του δαπέδου με ισχυρά απολυμαντικά διαλύματα σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στα χειρουργεία των νοσοκομείων.
 • Ειδικές λάμπες UV ακτινοβολίας  για αποστείρωση του χώρου.
 • Μετά το πέρας της κάθε πράξης, όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν (εξαιρούνται τα μη μεταλλικά τα οποία είναι μίας χρήσεως) τοποθετούνται σε λουτρό υπερήχων με απολυμαντικό διάλυμα, όπου και παραμένουν επί μία ώρα, με στόχο τη διάσπαση του κυτταρικού τοιχώματος των μικροβίων.
 • Ακολουθεί σακουλοποίηση σε ειδικούς φακέλους με σήμανση αποστείρωσης η οποία αλλάζει χρώμα μετά το πέρας της διαδικασίας. Τοποθέτηση των σακουλοποιημένων εργαλείων σε αυτόκαυστο κλίβανο για ακόμη μιάμιση ώρα, ώστε να επιτευχθεί πλήρης αποστείρωση. Φύλαξη όλων το εργαλείων μέσα στους αεροστεγείς αποστειρωμένους φακέλους, μέχρι τη στιγμή που θα ανοιχτούνε για χρήση παρουσία του ασθενούς.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


  – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –

  Οδοντίατρος Μπίκου Παναγιώτα