ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚO

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τηλ. 2310 90 80 90 - 6944 67 10 49

ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

 

Στο Ορθοπαιδικό Ιατρείο του Πολύ-Ιατρείου MA.CO εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες διεθνώς μέθοδοι για τη διάγνωση και θεραπεία των οξέων (τραυματικών και μη) και χρόνιων ορθοπαιδικών παθήσεων ενηλίκων και παιδιών.

 

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δρ. Χρύσανθος Χρυσάνθου, εξειδικευθείς στην Αγγλία, είναι από τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα στην αντιμετώπιση παθήσεων, τραυμάτων και αθλητικών κακώσεων του Ώμου, Αγκώνα και Γόνατος.

 

Ο Ιατρός, παρέχει απολύτως εξειδικευμένη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία παθήσεων όπως: Οστεοαρθρίτιδα των αρθρώσεων, χόνδρινες βλάβες , τενοντίτιδες, συνδεσμικοί και μυϊκοί τραυματισμοί, ρήξεις τενόντων, ρήξεις επιχειλίου χόνδρου, αντιμετώπιση εξαρθρημάτων του ώμου και του αγκώνα, αντιμετώπιση επασβεστώσεων, παθήσεων της στερνοκλειδικής και της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, πτερυγοειδής ωμοπλάτη. Είναι ο μόνος που πραγματοποιεί στην Ελλάδα την αρθροσκόπηση της στερνοκλειδικής άρθρωσης.

 

Μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που εφαρμόζονται στο Ιατρείο, είναι:

 

  • Η διαγνωστική και θεραπευτική αρθοσκόπηση για την αντιμετώπιση των επασβεστώσεων.
  • Η εφαρμογή αναγεννητικών – βιολογικών παραγόντων με καθοδηγούμενες εγχύσεις  (υαλουρονικό, PRP – Αυξητικοί παράγοντες, βλαστοκύτταρα, υαλουρονικό) για την άμεση θεραπεία του χρόνιου πόνου.

 

Ο Ορθοπαιδικός Χρύσανθος Χρυσάνθου, εφαρμόζει με μεγάλη εμπειρία τις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές όπως: Αρθροσκοπική χειρουργική, Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (MIS), επανορθωτική χειρουργική, Revision (Αναθεώρηση) Surgery, μεταμόσχευση χόνδρων, Χειρουργική βραχιόνιου πλέγματος, τενοντομεταφορές & μυομεταφορές στην περιοχή του άνω άκρου.

 

Το Ιατρείο  του Ορθοπαιδικού Χρύσανθου Χρυσάνθου, είναι εξοπλισμένο με τη μοναδική στη Βόρεια Ελλάδα, συσκευή VisionScope  για τη διενέργεια διαγνωστικής αρθροσκόπησης καθώς και εξοπλισμό φυγοκέντρησης αυτόλογων αυξητικών παραγόντων από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP – Platelet Rich Plasma), αποτελούν εφαρμογή της σύγχρονης βιολογικής θεραπείας στην ορθοπαιδική.

 

Για επικοινωνία με τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό, κλείστε ραντεβού με την Γραμματεία του Πολύ-Ιατρείου MACO.