Πολυιατρείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος Ιατρείων
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Μειωτική Μαστού

Απόστολος Β. Παγανός, MD

Απόστολος Β. Παγανός, MD

Πλαστικός Χειρουργός

ΠΡΟΦΙΛ ΙΑΤΡΟΥ

Μειωτική ΜαστούΤο στήθος σε μια γυναίκα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θηλυκότητάς της και στοιχείο που τονώνει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή της.

Παρόλα αυτά, πολλές γυναίκες επηρεάζονται αρνητικά από ένα μεγάλο στήθος, είτε στον ψυχολογικό τομέα, είτε λόγω αντικειμενικών ενοχλήσεων, για παράδειγμα πόνοι στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη, ερεθισμοί, περιορισμοί στην άσκηση και τις δραστηριότητες κ.α.

Η επέμβαση μειωτικής μαστού δεν αποτελεί λοιπόν αμιγώς αισθητική επέμβαση και έχει ως στόχο την επίτευξη μικρότερου, νεανικότερου και πιο σφριγηλού στήθους. Ταυτόχρονα μπορεί να επιτευχθεί συμμετρία σε ανισομεγέθεις ή ασύμμετρους μαστούς καθώς και ανόρθωση θηλής και θηλαίας άλω.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και απαιτεί την παραμονή για μια ημέρα στην κλινική. Μετά από εξατομικευμένη κλινική εκτίμηση και ειλικρινή συνεργασία ιατρού και ασθενούς, επιλέγεται η τεχνική που θα ακολουθηθεί με στόχο την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος με τις λιγότερες δυνατές μετεγχειρητικές ουλές.

Πολυχώρος Ιδιωτικών
Ιατρείων Ανατ. Θεσσαλονίκης