Πολυιατρείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος Ιατρείων
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Πλαστικός Χειρουργός

Ωράριο Ιατρείου

Ιατρείο πλαστικού χειρουργού Απόστολου Παγανού

Πλαστικός Χειρουργός - Απόστολος Β. Παγανός, MD

Παγανός Β. Απόστολος

Πλαστικός Χειρουργός

Τομείς Εξειδίκευσης / Υπηρεσίες

Διάγνωση και αφαίρεση δερματικών βλαβών
Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή
Αυξητική μαστού
Mειωτική μαστού
Ανόρθωση μαστού
Γυναικομαστία
Αποκατάσταση μετά από μαζική απώλεια βάρους, λιπογλυπτική
Ρινοπλαστική
Ωτοπλαστική
Ενέσιμες θεραπείες προσώπου & σώματος
Botox – Υαλουρονικό
Μεσοθεραπεία – PRP
lifting με νήματα (Threads)
Μεταμόσχευση μαλλιών

Η Πλαστική Χειρουργική αποτελεί ειδικότητα της Ιατρικής με αντικείμενο και στόχο να «πλάσει» το πρόσωπο και το σώμα ώστε να αποκτήσει νέα μορφή και σχήμα. Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να είναι αισθητική για την αποκατάσταση των βλαβών που προκαλεί ο χρόνος ή επανορθωτική για την αντιμετώπιση βλαβών εκ γενετής, από ατύχημα ή πάθηση.

Ο Πλαστικός Χειρουργός κ. Απόστολος Παγανός, έχει εξειδικευθεί και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε χειρουργικές, ελάχιστα επεμβατικές ή μη επεμβατικές τεχνικές θεραπείας του προσώπου και του σώματος. Επιδιώκει την ομορφιά και την αρμονία, με δοκιμασμένες διεθνώς τεχνικές, άριστα υλικά και καλό φυσικό αποτέλεσμα.

Μετεκπαιδεύεται και ενημερώνεται συνεχώς, για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή ασφαλών, εξειδικευμένων και εξατομικευμένων ιατρικών υπηρεσιών.

Επίσης, δραστηριοποιείται με μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία μορφών αλωπεκίας σε άνδρες και γυναίκες, με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής του Πολύ-Ιατρείου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, εφαρμόζει όλες τις μη χειρουργικές θεραπείες με ασφάλεια και σε άριστο ιατρικό περιβάλλον. Για τις χειρουργικές επεμβάσεις συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές Κλινικές που του παρέχουν τα εχέγγυα μιας ασφαλούς χειρουργικής πράξης.

Δέχεται ασθενείς για εκτίμηση του προβλήματος και για ενημέρωσή τους πάνω στις προτεινόμενες βέλτιστες θεραπευτικές επιλογές, απολύτως εξειδικευμένες για κάθε άτομο ξεχωριστά.

Αρθρογραφία

Πολυχώρος Ιδιωτικών
Ιατρείων Ανατ. Θεσσαλονίκης