Πολυιατρείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος Ιατρείων
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Η Maco Health

Γιατί στη MacoHealth;

Η MACO HEALTH είναι ένα Μέγαρο Υγείας υψηλής αισθητικής και αυστηρών υγειονομικών προδιαγραφών, αντίστοιχο μεγάλων ευρωπαϊκών Πολυϊατρείων.

Στεγάζει επιλεγμένα έναν Ιατρό από κάθε παθολογική, χειρουργική ή παραϊατρική ειδικότητα, ώστε στο σύνολό τους να προσφέρουν πολλές ιατρικές υπηρεσίες σε έναν χώρο, τον οποίο αναγνωρίζουν και επισκέπτονται με εμπιστοσύνη, οι ασθενείς. Τα Ιατρεία είναι σύγχρονα και εξοπλισμένα με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής για διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις. Διευκρινίζεται ότι η MACO HEALTH δεν λειτουργεί ως Πολυϊατρείο με μισθωτούς Ιατρούς. Είναι χώρος συστεγαζόμενων Ιδιωτικών Ιατρείων διαφορετικών ειδικοτήτων.

Οι συνεργάτες Ιατροί διαθέτουν επιστημονικό κύρος, ιατρική αναγνώριση, πιστοποιήσεις εξειδίκευσης και εμπειρία, στοιχεία που καθιστούν το ιατρικό προσωπικό της MACO HEALTH μία ασφαλή και άριστη επιλογή.

Ο πολυχώρος ιδιωτικών Ιατρείων λειτουργεί με συνεχές ωράριο και τον συντονισμό από την Γραμματεία. Οι ασθενείς αναμένουν σε έναν ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον, ζητούν και λαμβάνουν πληροφορίες, κλείνουν ραντεβού με τον ιατρό επιλογής τους, επισκέπτονται ιατρούς της MACO HEALTH συνδυαστικά, ώστε να κερδίζουν χρόνο και να γλιτώνουν ταλαιπωρία.

Η Γραμματεία κλείνει τα ραντεβού για όλους τους Ιατρούς, υποδέχεται τους ασθενείς με χαμόγελο και τους ενημερώνει τηλεφωνικά για όλα τα προληπτικά check up που δεν πρέπει να ξεχάσουν. Διευκολύνει σε παραπεμπτικά, βεβαιώσεις, συνταγογράφηση, εξετάσεις. Δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης, αποδεικνύοντας καθημερινά, ότι η MACO HEALTH είναι μία πολύ καλή επιλογή στον τομέα της ιδιωτικής υγείας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πολυχώρος Ιατρείων διαθέτει ειδικό εξοπλισμό με ισχυρούς λαμπτήρες UVC υπεριώδους ακτινοβολίας της κορυφαίας Philips, που εξουδετερώνουν ιούς, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες ή άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Το σύστημα είναι εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πιστοποίησης. Η απολύμανση σε όλα τα Ιατρεία και τους κοινόχρηστους χώρους, είναι συνεχής.

Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει ειδική διαμόρφωση με άδεια από την Τροχαία για σύντομη στάση οχήματος ώστε να είναι απρόσκοπτη η μεταφορά του ασθενούς, ενώ εσωτερικά το κτίριο είναι προσβάσιμο σε όλους τους χώρους για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε

Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με καινοτόμα εργαλεία εύκολα προσβάσιμα σε όλους, και πάντα με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ήταν το όραμα της Πολυιατρικού χώρου Maco Health από την πρώτη στιγμήλειτουργίας μας. Μέχρι και σήμερα όλοι στη MacoHealth αγωνιζόμαστε καθημερινά για τον ίδιο στόχο.

Επιλέξτε τον ειδικό γιατρό που χρειάζεστε

Η διεπιστημονική ομάδα γιατρών μας αναπτύσσει ατομικά σχέδια θεραπείας για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ασθενή με στόχο τη βελτίωση με την πάροδο του χρόνου και την επιστροφή στην καθημερινότητά τους. Οι συνεργάτες Ιατροί μας διαθέτουν υψηλή επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία. Εφαρμόζουν ό,τι πιο σύγχρονο διεθνώς, στη διάγνωση, στη θεραπεία και στην αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας σας.

Πλαστικός Χειρουργός - Απόστολος Β. Παγανός, MD
Πλαστικός Χειρουργός
Αισθητικές & επανορθωτικές επεμβάσεις – Αλωπεκία
Νεφρολόγος, Βαρέτα Γεωργία - Macohealth
Ειδικός Νεφρολόγος - Υπερτασιολόγος
Χειρουργός ουρολόγος, Δημήτριος Ξενάκης - Maco Health
Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Διαδερμικές, λαπαροσκοπικές, ρομποτικές επεμβάσεις
Μαστολόγος - Χειρουργός, Δημήτριος Κοκκώνης
Μαστολόγος – Χειρούργος
Ογκολογική & αισθητική Χειρουργική μαστού
Καθηγητής ΩΡΛ – Χειρουργικής κεφαλής & τραχήλου
Υπερηχοτομογραφία & Χειρουργική Κεφαλής & Τραχήλου
Μήγκος Κ.
Οφθαλμίατρος – Χειρουργός
Μηλιας K
Στρατιωτικός Ιατρός - Γενικός Χειρουργός & Λαπαροσκόπος Χειρουργός
Μετεκπαιδευθείς στην Μεγάλη Βρετανία (Royal Infirmary of Edinburgh)
Διευθυντής Α΄ Χειρουργικής Κλινικής 424 ΓΣΝΕ
Συνεργάτης κλινικής ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Αγγειογραφίες - Αγγειοπλαστικές - εμφύτευση βαλβίδων
Διατολόγος – Διατροφολόγος
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Διαιτολογία – Διατροφολογία
Παναγιώτα Μπίκου - Οδοντίατρος
Οδοντίατρος
Μετεκπαιδευθείσα στην Εμφυτευματολογία
Παθολόγος, Πόπαντιτς Σβετλάνα - Macohealth
Ειδικός Παθολόγος
Σακχαρώδης διαβήτης, λοιμώξεις, αρτηριακή υπέρταση
Νευρολόγος
Διαταραχές μνήμης, Parkinson, εγκεφαλικά, ημικρανία, αστάθεια
Ορθοπεδικός Χειρουργός, Χρυσάνθου Χρύσανθος
Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Ειδικός σε άνω άκρο & γόνατο – Αρθροσκόπηση – Επανορθωτική χειρουργική

Πολυχώρος Ιδιωτικών
Ιατρείων Ανατ. Θεσσαλονίκης