Πολυιατρείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος Ιατρείων
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Γενική Χειρουργική

Πληροφορίες για την γενική χειρουργική

Ο Γενικός Χειρουργός είναι η ειδικότητα που λαμβάνει ένας Ιατρός που επέλεξε την χειρουργική, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα χειρουργικών επεμβάσεων στο εσωτερικό του σώματος που εκτείνεται από τον θυρεοειδή έως τον πρωκτό.

Επειδή όμως ζούμε στην εποχή της εξειδίκευσης, ενώ ένας χειρουργός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει χειρουργικά προβλήματα σε όλα τα ζωτικά όργανα, όπως θυρεοειδής, στομάχι, κοιλιακή χώρα, μαστό, παχύ και λεπτό έντερο, ήπαρ, πάγκρεας, νεφροί, επινεφρίδια, χοληφόρα, περιναίο κ.λ.π, οι Γενικοί Χειρουργοί εξειδικεύονται σε επιμέρους τομείς – όργανα, ώστε να είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους.

Αυτός είναι ο λόγος που στη MACOHEALTH φροντίζουμε για εσάς. Αναλόγως της ανάγκης και του προβλήματός σας, ένας εξειδικευμένος Γενικός Χειρουργός, συνεργάτης μας, θα είναι εδώ για εσάς για να σας προτείνει την πλέον εξειδικευμένη και βέλτιστη λύση.
Ενημερώστε τη Γραμματεία για το πρόβλημα της Γενικής Χειρουργικής που σας απασχολεί και θα σας κλείσουμε ραντεβού με τον καταλληλότερο.

Ο Γενικός Χειρουργός σας εξετάζει προληπτικά, συνταγογραφεί τις αναγκαίες εξετάσεις, τις μελετά και σας προτείνει τρόπο θεραπείας, όχι απαραιτήτως χειρουργικό, αλλά εάν απαιτείται χειρουργείο σας εξηγεί το είδος της επέμβασης στην οποία πρέπει να υποβληθείτε.

Πολυχώρος Ιδιωτικών
Ιατρείων Ανατ. Θεσσαλονίκης