Πολυιατρείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος Ιατρείων
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

(THREADS) Νήματα

Απόστολος Β. Παγανός, MD

Απόστολος Β. Παγανός, MD

Πλαστικός Χειρουργός

ΠΡΟΦΙΛ ΙΑΤΡΟΥ

(threads) ΝήματαΠρόκειται για μια απλή και αναίμακτη μέθοδο lifting, ιδανική για την αντιμετώπιση ήπιων και πιο προχωρημένων περιστατικών, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε να πετύχουμε αλλά και τον χρόνο επίτευξης του, η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με τη χρήση Αναπλαστικών Νημάτων PDO είτε με τα Νήματα Άμεσης Ανόρθωσης COG.

Κατά την εφαρμογή της θεραπείας, τα βιο-απορροφήσιμα Νήματα Προσώπου – κύριο συστατικό των οποίων είναι η Πολυδιοξανόνη (Polydioxanone) – εισάγονται ενέσιμα με τη χρήση μικροσκοπικών βελονών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, ανορθώνοντας και βελτιώνοντας την υφή της προβληματικής περιοχής. Ο μικροτραυματισμός που προκαλείται μέσω αυτής της διαδικασίας, διεγείρει επιπλέον την φυσική παραγωγή Κολλαγόνου.

Τα νήματα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα αποτέλεσμα χειρουργικού λίφτιγκ, παρόλα αυτά και σε συνδυασμό με άλλες ενέσιμες θεραπείες ( Botox, υαλουρονικό, PRP) προσφέρουν αναζωογόνηση στο δέρμα.

Η θεραπεία με νήματα συνήθως γίνεται με ή χωρίς τοπική αναισθησία στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του από την επόμενη μέρα.

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι παροδικό οίδημα, εκχύμωση, και ήπιος ερεθισμός.

Πολυχώρος Ιδιωτικών
Ιατρείων Ανατ. Θεσσαλονίκης