Πόπαντιτς Σβετλάνα

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Κατόπιν ραντεβού

Τηλ. 2310 90 80 90

ΠΟΠΑΝΤΙΤΣ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

Ειδικός Παθολόγος

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ

κ. ΠΟΠΑΝΤΙΤΣ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

H Σβέτλανα Πόπαντιτς είναι αριστούχα απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Νις της Δημοκρατίας της Σερβίας. 

Μετά απο αναγνώριση του πτυχίου της απο τον Δ. Ο. Α. Τ. Α. Π., εκπαιδεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς και στο Κ. Υ. Ροδόπολης και στο Κ. Υ. Αλεξάνδρειας, όπου εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου.

Την αρχική ειδίκευση στην Εσωτερική Παθολογία έκανε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Δημήτριος” μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

Κατά την ειδικότητα, απέκτησε την εμπειρία στην αντιμετώπιση των παθολογικών περιστατικών με την ενεργή συμμετοχή της στο εξωτερικό παθολογικό ιατρείο, στις εφημερίες και στην νοσηλεία των ασθενών.

Την Τρίμηνη Υποχρεωτική Εκπαίδευση εκπλήρωσε στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Γ. Ν. Θ “Παπαγεωργίου”. Επίσης, εκπαιδεύτηκε ένα Τρίμηνο στην Στεφανιαία Μονάδα του Γ. Ν. Θ. “Γ. Γεννηματάς” και στην Μ. Ε. Θ Γ. Ν. Θ. “Άγιος Δημήτριος”.

Κατέχει Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Μετεκπαιδευτικών Μαθήματών της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας.

Έχει παρακολουθήσει εγχώρια και διεθνή συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια, με στόχο την συνεχή επιμόρφωση και άρτια κατάρτιση της.

Διατηρεί Ιδιωτικό Παθολογικό Ιατρείο στον Ιατρικό Πολυχώρο MACO Health στην οδό Μ. Μπότσαρη 109, στην Θεσσαλονίκη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!