ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Κατόπιν ραντεβού

Τηλ. 2310 90 80 90

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΙΟΛΟΓΟ

κ. ΝΙΚΟΛΑΟ Χ. ΠΑΝΤΑΖΗ

Ο Νικόλαος Χ. Πανταζής είναι επιστημονικός συνεργάτης του Magnetoencephalography (MEG) Lab του McGovern Institute for Brain Research του Massachusetts Institute of Technology, MIT της Βοστώνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

 

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Masaryk του Brno της Δημοκρατίας της Τσεχίας, μιας από τις πιο υψηλά στην κατάταξη Ιατρικές Σχολές παγκοσμίως, από όπου του απονεμήθηκε ο τίτλος Medicinae Universae Doctor (MUDr, MD).

 

Εκπαιδεύθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου και υπηρέτησε ως ιατρός στον Ελληνικό Στρατό. Ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Δημήτριος”, όπου απέκτησε εμπειρία στην αντιμετώπιση της Υπέρτασης, του Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και της Υπερλιπιδαιμίας.

 

Διετέλεσε υπεύθυνος του τομέα της 24ωρης Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης (24h Ambulatory Blood Pressure Monitoring, ABPM, Holter Πίεσης), και έχει δημοσιεύσει σχετική επιστημονική εργασία.

 

Είναι κάτοχος του τίτλου της Iατρικής Eιδικότητας της Παθολογίας μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

 

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα Ιατρικά Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα για την Υπέρταση, τον Σακχαρώδη Διαβήτη, την Υπερλιπιδαιμία και λοιπά ιατρικά θέματα.

 

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί Ιδιωτικό Παθολογικό Ιατρείο στον Ιατρικό Πολυχώρο (Πολυιατρείο) MACO Health στην Οδό Μάρκου Μπότσαρη 109, στην Θεσσαλονίκη, περιοχή Κάτω Τούμπα – Μπότσαρη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


    – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –

    Ειδικός Παθολόγος Νικόλας Παντάζης