Μηχανήματα εκγύμνασης HUR για ασφαλή ενδυνάμωση των μυών

Τα μηχανήματα εκγύμνασης HUR κατασκευάζονται με στόχο τη σωστή και ασφαλή ενδυνάμωση και την ποιοτική αύξηση των μυών. Η έρευνα και η ανάπτυξη των μηχανημάτων HUR έγινε σε συνεργασία με το τμήμα εμβιομηχανικής Τεχνολογίας του Τεχνικού Πανεπιστήμιου του Ελσίνκι. Ο μηχανισμός τους έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την γεωμετρία του ανθρώπινου μυοσκελετικού συστήματος. Έτσι, τα μηχανήματα HUR μεταδίδουν τη δύναμη με τον ίδιο τρόπο που μεταδίδει τη δύναμη το ανθρώπινο σώμα μέσω του μυοσκελετικού συστήματος.

 

Χρησιμοποιώντας τον αέρα ως αντίσταση, τα μηχανήματα HUR, υπερνικoύν την πρόσθετη προσπάθεια που απαιτείται για να σηκωθεί ένα στατικό βάρος κατά την έναρξη μιας άσκησης και ομαλοποιούν την επιβραδύνση της κίνησης στις τελικές μοίρες της τροχιάς.

 

Έτσι, η χρήση των μηχανήματα εκγύμνασης HUR επιτρέπει ακόμη και στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να ασκηθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια μειώνοντας το στρες στις  αρθρώσεις και τους συνδετικούς ιστούς καθώς επίσης αποτελεί ιδανικό περιβάλλον  εκγύμνασης για τους αθλητές.