ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Κατόπιν Ραντεβού

Τηλ. 2310 908090 - 6987651351

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ – ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟ

κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Οδοντίατρος – περιοδοντολόγος Βάσω Μιχαηλίδου  παρέχει διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιασδήποτε πάθησης σχετίζεται με την υγεία των δοντιών και των ούλων σας.

 

Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στην περιοδοντολογία και βιολογία εμφυτευμάτων, στο ομώνυμο τμήμα Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

 

Η χειρουργός οδοντίατρος προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες του κάθε ασθενή. ​Η εμπειρία ετών καθώς και η διαρκής επιμόρφωση της Oδοντιάτρου, εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα και σίγουρη αντιμετώπιση οποιασδήποτε πάθησης ταλαιπωρεί τα δόντια και τα ούλα σας. Η επιτυχία βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση, με αναγνωρισμένο τίτλο ειδικότητας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

«Σε οποιαδήποτε ηλικία και να βρισκόμαστε, πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη στοματική και οδοντική υγεία, αφού πέρα από το αισθητικό κομμάτι, μια υγιής οδοντοστοιχία προλαμβάνει και διαφυλάσσει τον οργανισμό μας και από άλλες παθήσεις που μπορεί να προκύψουν».

– Βάσω Μιχαηλίδου

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


    – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –

    Οδοντίατρος Μπίκου Παναγιώτα