ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Τετάρτη 9πμ-2 μμ & 5.30μμ-9μμ Παρασκευή 5μμ-9μμ.

2310 90 80 90 – 6944 678 472

ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΟΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Μαστολογική εξέταση στο ιατρείο

Αξιολόγηση απεικονιστικών ευρημάτων (μαστογραφία, υπερηχογράφημα, αποτελέσματα βιοψίας μαστού)

Παρακολούθηση γυναικών υψηλού κινδύνου

Καρκίνος μαστού

Γυναικομαστία σε άνδρες

Τοποθέτηση port για έναρξη χημειοθεραπείας

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΑΣΤΟΥ – ΜΑΣΤΟΛΟΓΟ

κ. ΚΟΚΚΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Oncoplastic Fellowships: εξειδίκευση στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του μαστού επί 4ετίας σε νοσοκομεία της Αγγλίας (Royal Surrey- West Middlesex University Hospital, London).

Πλήρης εκπαίδευση στην αντιμετώπιση των κακοήθων και καλοήθων παθήσεων του μαστού, όπως επίσης και σε όλες τις τεχνικές διατήρησης του μαστού. Ο Ογκοπλαστικός χειρουργός αφαιρεί με απόλυτη ογκολογική ασφάλεια έναν κακοήθη ή καλοήθη όγκο, παρέχοντας ταυτόχρονα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα στο γυναικείο μαστό. Με αυτό τον τρόπο, πολλές γυναίκες- οι οποίες στο παρελθόν θα υποβάλλονταν σε μαστεκτομή- διατηρούν το μαστό τους και εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

PGDip (Onco-Aesthetic Breast Surgery): ο κ.Κοκκώνης είναι από τους πρώτους Ευρωπαίους χειρουργούς μαστού, ο οποίος κατέχει πιστοποίηση στην αισθητική χειρουργική του μαστού (University of East Anglia, UK). Μεγάλη μερίδα γυναικών επιθυμεί τη μείωση μαστών (μακρομαστία) και την ανόρθωση. Επίσης, πολλές γυναίκες που χειρουργήθηκαν για καρκίνο στον ένα μαστό, εμφανίζουν έντονη ασυμμετρία συγκριτικά με τον άλλο μαστό. Ο εξειδικευμένος Ογκοπλαστικός χειρουργός μαστού εκτελεί επεμβάσεις συμμετρίας στον ίδιο χρόνο- ή σε απώτερο- με το ογκολογικό χειρουργείο.

Επιστημονικός συνεργάτης (Honorary Fellow) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο West Middlesex Hospital του Λονδίνου.

Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Χειρουργών Μαστού (ABS), της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Χειρουργών Ογκολόγων (ESSO) και του Oncoplastic Breast Consortium.
Ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική: στην Ε΄ Χειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σπουδές: απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από επιτυχή εισαγωγή στις Πανελλήνιες εξετάσεις το 1996.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


    – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –