ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Δευ-Τρι-Τετ : 5μμ-9μμ, Πεμ: 11πμ-5πμ, Παρ: 10πμ-1μμ και 5μμ-9μμ

Τηλ. 2310 90 80 90 - 6945 33 50 58

ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΝΤΖΕ

Οι εξελίξεις γύρω από την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού είναι ραγδαίες και ενθαρρυντικές. Πέρα από τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των νοσημάτων του μαστού, στις μέρες μας έχουμε στα χέρια μας εργαλεία για την πρόληψη αυτών. Η γυναίκα της εποχής μας έχει την απαίτηση αλλά και τη δυνατότητα να απολαμβάνει μιας πλήρους προσέγγισης των νοσημάτων του μαστού και ολοκληρωμένης θεραπείας τους.

 

Στο ιατρείο μας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα όσα χρειάζονται γύρω από τον μαστό. Σας παρέχουμε ένα φιλικό και ζεστό χώρο με πλήρη αφοσίωση στο πρόβλημά σας.

 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης, προτείνουμε την ένταξη των γυναικών στα πρωτόκολλα παρακολούθησης με βάση τα τελευταία σύγχρονα δεδομένα. Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση γύρω από τον γενετικό έλεγχο και τον συστήνουμε όποτε κρίνεται αναγκαίος.

 

Εφαρμόζουμε τεχνικές ογκοπλαστικής και αποκατάστασης του μαστού όταν απαιτείται η χειρουργική θεραπεία, και συνεργαζόμαστε με μία ομάδα εξειδικευμένων ιατρών πάνω στο μαστό (ακτινολόγους, παθολόγους-ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές, πλαστικούς χειρουργούς) για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της νόσου.