ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Κατόπιν Ραντεβού

Τηλ. 2310 908090 - 6979820441

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΜΕΤΟΥ

Η Καραμέτου Γρηγορία Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2008. Στην συνέχεια εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Αετού του Νομού Φλώρινας. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών για 2 έτη και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Β’ Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Στα πλαίσια της παιδιατρικής εκπαίδευσης ασκήθηκε για έξι μήνες στην Β’ Νεογνολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Παιδιατρικής μετά από επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις.

 

Δούλεψε για 2 έτη ως υπεύθυνη ιατρός στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Medical Intervention, στην Κινητή Μονάδα Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής Σάμου.

 

Έχει πιστοποιηθεί σε σεμινάρια Εξειδικευμένης Υποστήριξης της ζωής σε παιδιά (EPLS PROVIDER COURSE)  και  Υποστήριξης της ζωής του νεογνού (NLS PROVIDER COURSE ) του European Resuscitation Council.

 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις «Σύγχρονες ιατρικές πράξεις: Δικαιϊκή ρύθμιση και βιοηθική διάσταση» και έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με άριστα.

 

Παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης παιδιατρικής εκπαίδευσης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


    – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –

    Ειδική Παιδίατρος Γρηγορία Μαργαρίτα Καραμέτου