ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τηλ. 2310 90 80 90 - 6944 67 10 49

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

κ. Χρύσανθο Χρυσάνθου

Εξειδικευμένος στην Αρθροσκοπική & Επανορθωτική Χειρουργική

Άνω Άκρου – Γόνατος

Consultant (Διευθυντής) Orthopaedic Surgeon NHS UK

Υπεύθυνος Ιατρείου Ώμου & Αγκώνος Ιατρικού Διαβαλκανικού

Εκπαίδευση και Ακαδημαϊκοί τίτλοι

Ειδικότητα: Ορθοπαιδική & Τραυματολογία

Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Η διδακτορική διατριβή του είναι στη εφαρμογή της αναγεννητικής ιατρικής στην ορθοπαιδική και συγκεκριμένα στην συρραφή ρήξεων των μηνίσκων με χρήση FibrinGlue (κόλλα ινικού θρόμβου από περιφερικό αίμα).

 

Senior Shoulder & Elbow Fellow: Με την λήψη της ειδικότητάς του στην Μεγάλη Βρετανία, έλαβε εκπαιδευτική θέση, στο διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο χειρουργικής του άνω άκρου Royal Liverpool & Broadgreen University Hospital NHSUK, με σκοπό την εξειδίκευση στην χειρουργική του άνω άκρου. Η θέση αυτή, εγκρίνεται από την Joint Committeefor Surgical Trainingin Trauma & Orthopaedics και αναγνωρίζεται από το Specialist Advisory Committeein Trauma & Orthopaedics και από τον General Medical Council (Ιατρικό Σύλλογο Μεγάλης Βρετανίας).

 

Certificate of Training Shoulder & Elbow Surgery: Αφού υπηρέτησε το προαπαιτούμενο χρονικό διάστημα, στην ως άνω εκπαιδευτική θέση (fellowship), όπως αυτό ορίζεται για τη απόκτηση της εξειδίκευσης στην Μεγάλη Βρετανία, έλαβε την αντίστοιχη πιστοποίηση ως εξειδικευμένος χειρουργός άνω άκρου.

 

Consultant of Trauma & Orthopaedics: Ακολούθως, διεκδίκησε την θέση Consultant (Διευθυντή), την οποία και έλαβε τελικά, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Southend University Hospital NHSUK, θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

 

Επιστημονικός συνεργάτης της Γ’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΑΠΘ

 

Διοργανωτής & Εκπαιδευτής ετήσιου συνεδρίου – σεμιναρίου κατάρτισης Ορθοπαιδικών, στη χειρουργική του Ώμου & Αγκώνα τόσο στην αρθροσκοπική όσο και στην επανορθωτική χειρουργική.

 

Κριτής (reviewer) των επιστημονικών περιοδικών Surgical and Radiology Anatomy και του Journal of Biomechanics.

 

Επιστημονικά άρθρα, δημοσιεύσεις στον εσωτερικό και διεθνή τύπο καθώς και παρουσιάσεις σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


    – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –

    – VIDEO –

    Ορθοπεδικός Χειρούργος Χρύσανθος Χρυσάνθου