ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΟΥ

Δευτέρα - Παρασκευή 17:00 με 21:00 (κατόπιν ραντεβού)

Τηλ. 2310 90 80 90 - 6945 95 61 46

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ Β. ΠΑΓΑΝΟ

Ο Απόστολος Παγανός, Πλαστικός Χειρουργός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Καρδίτσας. Εισήχθη με τον θεσμό των Πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2003. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Αργυρίου, του Δήμου Αχελώου Καρδίτσας. Εν συνεχεία, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Οπλίτης Ιατρός στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς και σε μονάδες της Ξάνθης και της Καρδίτσας.

 

Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική από το 2006 έως και το 2008, στην Ά Χειρουργική Κλινική του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», όπου συμμετείχε ενεργά σε Ογκολογικά Συμβούλια και στη Μονάδα Μελανώματος.

 

Συνέχισε και ολοκλήρωσε, το 2013, την τετραετή ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Εγκαυμάτων και Άκρας Χειρός του ΓΝΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου εκπαιδεύτηκε σε όλες τις τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής και στη Μονάδα Εγκαυμάτων, μοναδική στη Βόρειο Ελλάδα.

 

Συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Plastische ästhetische, Wiederherstellungs und Handchirurgie Klinikum του St.Antonius Krankenhaus στο Schleiden της Γερμανίας, όπου είχε την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία σε αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις, καθώς και σε παθήσεις της άκρας χειρός δίπλα σε καταξιωμένους Πλαστικούς Χειρουργούς και Χειρουργούς Άκρας Χειρός.

 

Από το 2014 είναι υπεύθυνος Πλαστικός Χειρουργός στην DHI Θεσσαλονίκης (μέλος της DHI Global Medical Group), για τη διάγνωση και θεραπεία μορφών αλωπεκίας σε άνδρες και γυναίκες, και επισκέπτεται συχνά για το λόγο αυτό αντίστοιχες κλινικές του εξωτερικού (Glasgow, London).

 

Παράλληλα, από το 2014, δραστηριοποιείται και στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώντας το ιδιωτικό του Ιατρείο στην Καρδίτσα και τη Θεσσαλονίκη και είναι επιστημονικός συνεργάτης στις κλινικές Γένεσις και Βιοκλινική (Θεσσαλονίκη) και Ιασώ Θεσσαλίας (Λάρισα).

 

Είναι μέλος των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και Καρδίτσας, καθώς και εγγεγραμμένος με full specialty registration στον Ιατρικό Σύλλογο του Ηνωμένου Βασιλείου (GMC UK).

Έχει εκπονήσει επιστημονικές μελέτες, έχει παρουσιάσει ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια της ειδικότητάς του, όπου και έχει βραβευθεί, και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά.

 

Συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή ασφαλών, εξειδικευμένων και εξατομικευμένων ιατρικών υπηρεσιών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!


    – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ –

    Πλαστικός Χειρούργος, Απόστολος Παγανός